ΕΛΛΑΔΑ: 86 νεκροί - 1955 συνολικά κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: 86 νεκροί - 1955 συνολικά κρούσματα

Τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο ανεβάζοντας, έτσι, τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 86.

Σήμερα καταγράφηκαν 71 νέα κρούσματα κορωνοϊού με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει στους 1955. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 33. 634 δείγματα

Σημειώνεται, τέλος, ότι όπως διευκρινίστηκε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE