ΕΛΛΑΔΑ: 86 νεκροί - 1955 συνολικά κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: 86 νεκροί - 1955 συνολικά κρούσματα

Τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο ανεβάζοντας, έτσι, τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 86.

Σήμερα καταγράφηκαν 71 νέα κρούσματα κορωνοϊού με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει στους 1955. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 33. 634 δείγματα

Σημειώνεται, τέλος, ότι όπως διευκρινίστηκε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.