ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Συνεχίζει σε αμείωτη ένταση - 13.253 ελέγχους και 101 καταγγελίες

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Συνεχίζει σε αμείωτη ένταση - 13.253 ελέγχους και 101 καταγγελίες

Σε 13.253 ελέγχους για μετακινήσεις πεζών και οχημάτων προχώρησε παγκύπρια η Αστυνομία, από τις 6.00πμ μέχρι τις 6.00μμ την Πέμπτη, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, προβαίνοντας σε 101 καταγγελίες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, κατά το ίδιο διάστημα έγιναν 1.338 έλεγχοι υποστατικών, με την Αστυνομία να προχωρά σε 18 καταγγελίες.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE