ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ και… ThemaSports: Η δύσκολη και η καλή ερώτηση, το ΟΧΙ και η ξεχωριστή αναφορά σε Παπασταύρου

Μπεργκ και… ThemaSports: Η δύσκολη και η καλή ερώτηση, το ΟΧΙ και η ξεχωριστή αναφορά σε Παπασταύρου

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε ζωντανά στο κανάλι της Ομόνοια και οι συντάκτες του ThemaSports του έθεσαν αρκετές ερωτήσεις.

Αρπάξαμε την ευκαιρία και ο Νορβηγός κόουτς μας απάντησε στα ερωτήματα μας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Από τα ταλέντα που έρχονται μετά τους Κακουλλή-Τζιωνή και τους υοπόλοιπους, την συνεργασία με Λάρκου, Ταραπουλούζη και Παπασταύρου μέχρι τους… Ορλάντο Σα, Ντόσα και όχι μόνο.

Απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το ποιος παίκτης άλλης Κυπριακής ομάδας θα ταίριαζε στην Ομόνοια όμως το δικαιολόγησε ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είχε μιλήσει με άλλη κυπριακή ομάδα πριν την Ομόνοια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Υπάρχουν και άλλα ταλέντα όπως τους Κακουλή, Τζιωνή και τους υπόλοιπους; «Υπάρχουν ναι. Δεν θα αναφέρω ονόματα γιατί δεν είναι σωστό να λάβουν τέτοια προβολή. Προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Αν συνεχίσουν έτσι, έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές, να γίνουν επαγγελματίες».

Για τη συνεργασία του με τους Λάρκου – Ταραπουλούζη: «Είναι μια πολύ καλή συνεργασία. Κατανοούμε τους ρόλους που πρέπει να έχει ο καθένας στην ομάδα. Παίρνουμε μαζί αποφάσεις. Όπως για το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν. Στο ξεκίνημα, που δεν γνώριζα καλά τα δεδομένα του Κυπριακού ποδοσφαίρου με βοήθησαν πολύ. Θα ήταν αδύνατο χωρίς τη συνεργασία τους. Πάνω από όλους βέβαια, είναι ο πρόεδρος. Είναι σταθερός, όχι μόνο οικονομικά αλλά και γενικά. Μπορεί να μην είναι στην Κύπρο αλλά βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα μας, με τη γνώση του. Μας δίνει δύναμη».

Για το ποιος παίκτης άλλης Κυπριακής ομάδας θα ταίριαζε στην Ομόνοια: «Είναι δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να απαντήσω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλους παίκτες. Μόνο για τους ποδοσφαιριστές μου».

Αν τον προσέγγισε άλλη Κυπριακή ομάδα πριν την Ομόνοια: «Όχι».

Ποιος ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε να μάθει πράγματα για το «τριφύλλι»: «Πολύ καλή ερώτηση. Όταν ήμουν στη Λέγκια γνώριζα πως οι Σα και Ντόσα Τζούνιορ ήταν στην Κύπρο, αλλά δεν μίλησα μαζί τους. Μίλησα και με άλλους ανθρώπους που ήξεραν πράγματα για την Κύπρο. Το σημαντικό ήταν οι συζητήσεις που έκανα με τον κύριο Λάρκου. Όταν μου είπε πως έχουν τα πράγματα με έπεισε. Γνώριζα και άλλες ομάδες από την Ευρώπη, έψαξα και εγώ, αλλά όπως ήταν λογικό δεν τα βρήκα όλα. Αυτό που με εξέπληξε όταν ήρθα, ήταν το πάθος και η συνεργασία που είχα με τον σύλλογο».

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ για ΟΛΑ: Το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο… – «Ανυπομονώ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

The post Μπεργκ και… ThemaSports: Η δύσκολη και η καλή ερώτηση, το ΟΧΙ και η ξεχωριστή αναφορά σε Παπασταύρου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top