ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κριστιάνο άλλαξε… παλάτι καραντίνας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κριστιάνο άλλαξε… παλάτι καραντίνας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε το ένα σούπερ σπίτι για ένα άλλο, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.

Υπάρχουν καραντίνες και… καραντίνες. Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο περνούσε την καραντίνα λόγω κορωνοϊού στην υπερπολυτελή βίλα που έχει αγοράσει στο Φουνσάλ, πρωτεύουσα της γενέτειρας του, το νησί Μαδέιρα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, όμως, άλλαξε σπίτι και αυτό… διέρρευσε μέσω του τελευταίου βίντεο που ανέβασε μαζί με την σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ. Ο «CR7», λοιπόν, νοίκιασε ένα… ταπεινό σπίτι με έξι υπνοδωμάτια στο ψαροχώρι Κανισάλ, για το οποίο πληρώνει περί τις τέσσερις χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα!

Τι διαθέτει η συγκεκριμένη βίλα, από την οποία ενδέχεται να αποχωρήσει την Δευτέρα (13/4), όταν και η Γιουβέντους έχει ζητήσει από τους ξένους παίκτες της να επιστρέψουν στο Τορίνο; Μια τεράστια πισίνα, κήπο καλυμμένο από φοίνικες, θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό και απευθείας είσοδο στην παραλία.

Διαθέτει αίθουσα παιχνιδιών με τραπέζι μπιλιάρδο και εξωτερικό μπάρμπεκιου, με τον Κριστιάνο να ψάχνει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα από αυτή που είχε στο Φουνσάλ. Μαζί με το ζευγάρι, θα είναι πιθανότατα και τα τέσσερα παιδιά του Κριστιάνο.

«Ένιωθε ότι χρειαζόταν χώρο (!), ότι πνιγόταν (;) μέσα στους τέσσερις τοίχους. Αυτός είναι ένας καινούργιος χώρος με έναν μεγάλο κήπο και μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Ο Κριστιάνο είναι πολύ συνηθισμένος να έχει μια ήρεμη ζωή» ανέφερε στην εφημερίδα «Correio do Manha» μια πηγή από το περιβάλλον του Κριστιάνο.

Κορονοϊός: Ο Κριστιάνο άλλαξε... παλάτι καραντίνας! (pics)

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ο Κριστιάνο άλλαξε… παλάτι καραντίνας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top