Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με επίκεντρο κοντά στην Κόρινθο

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με επίκεντρο κοντά στην Κόρινθο

Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περίπου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα (10/4) σε περιοχές της Κορινθίας και της Αργολίδας.

 
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος  3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 12 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά της Κορίνθου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.  
 
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν τέσσερα  χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την κοινότητα Αθίκια της Κορινθίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE