ΚΥΠΡΟΣ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλαζόπτωση

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλαζόπτωση

Στην έκδοση «κίτρινης» προειδοποίησης προχώρησε και την Παρασκευή 10/4 το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα κακοκαιρία «εξπρές» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο τις επόμενες μέρες αφού οι προβλέψεις του Τμ. Μετεωρολογίας έκαναν λόγο για βροχές και καταιγίδες.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη 9/4 όπου άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες πόλεις του νησιού και δρόμοι στη Λευκωσία «ντύθηκαν στα λευκά» από τη συσσώρευση χαλαζιού στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την νέα «κίτρινη» προειδοποίηση, την 16η για τη φετινή χρονιά, καταιγίδες, συνοδευόμενες από χαλάζι αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή, με την ένταση της βροχόπτωσης, δυνατό να ξεπερνά τα 35 χιλιοστόμετρα ανά ώρα.

Όπως αναφέρεται στην προειδοποίηση αυτή τίθεται σε ισχύ από τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 10/4 και εκπνέει στις 18:00 της ίδιας μέρας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE