ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Μάχη» πρατηρίων για την φθηνότερη βενζίνη- Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες τιμές – ΠΙΝΑΚΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: «Μάχη» πρατηρίων για την φθηνότερη βενζίνη- Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες τιμές – ΠΙΝΑΚΕΣ

Η «βουτιά» στις τιμές του πετρελαίου διεθνώς έφερε διαδοχικές μειώσεις και στις τιμές των καυσίμων, ωστόσο σε μία περίοδο που οι μετακινήσεις (ουσιαστικά) απαγορεύονται, πολύ μικρό είναι το ενδιαφέρον οδηγών για να ανεφοδιασμό των οχημάτων τους.

Του Στέλιου Στυλιανού

Όπως μεταδίδεται ο κύκλος εργασιών του τομέα των πρατηριούχων έχει απωλέσει ένα τεράστιο ποσοστό που αγγίζει και το 70%, ενώ παρουσιάζεται στην αγορά και ένας (υγιής) ανταγωνισμός για το ποιο πρατήριο θα έχει την καλύτερη τιμή και θα προσελκύσει πελάτες.

Οι τιμές πλέον είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και σε πολλά πρατήρια ανά την Κύπρο, μπορούμε να βρούμε βενζίνη 95 οκτανίων με λιγότερο από 1 ευρώ. Συγκεκριμένα, η χαμηλότερη τιμή πώλησης στο νησί είναι €0,955 σεντ με τη μέση τιμή να έχει πέσει στο €1,018. 

Μοναδική παραφωνία η επαρχία Πάφου, που δεν υπάρχει πρατήριο που να έριξε την τιμή κάτω από το 1 ευρώ το λίτρο.

Δείτε τα 5 φθηνότερα πρατήρια ανά επαρχία:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ:

ΛΑΡΝΑΚΑ:

ΠΑΦΟΣ: 

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top