ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 89 οι νεκροί στην Ελλάδα -Πέθανε 67χρονη στο «Ασκληπιείο»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Στους 89 οι νεκροί στην Ελλάδα -Πέθανε 67χρονη στο «Ασκληπιείο»

Τους 89 έφτασαν οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό καθώς μια ακόμη γυναίκα, 67 ετών έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 10/04. 

Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης 09/04, άλλα δύο άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους, ένας 79χρονος άνδρας, καθώς και μια 86χρονη γυναίκα.

 Ο 79χρονος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και η 86χρονη νοσηλευόταν στο «Αττικόν». Οσον αφορά τον 79χρονο δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ διέμενε στην Μεσοποταμία, περιοχή η οποία βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

Στην Αττάλεια αναμένεται να μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, κατόπιν γραπτών διαβεβαιώσεων από την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE