ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 89 οι νεκροί στην Ελλάδα -Πέθανε 67χρονη στο «Ασκληπιείο»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Στους 89 οι νεκροί στην Ελλάδα -Πέθανε 67χρονη στο «Ασκληπιείο»

Τους 89 έφτασαν οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό καθώς μια ακόμη γυναίκα, 67 ετών έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 10/04. 

Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης 09/04, άλλα δύο άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους, ένας 79χρονος άνδρας, καθώς και μια 86χρονη γυναίκα.

 Ο 79χρονος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και η 86χρονη νοσηλευόταν στο «Αττικόν». Οσον αφορά τον 79χρονο δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ διέμενε στην Μεσοποταμία, περιοχή η οποία βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE