ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα μεγάλη αύξηση των θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα μεγάλη αύξηση των θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κατά 866 αυξήθηκαν οι νεκροί στην Αγγλία, οι οποίοι νοσηλεύονταν για Covid-19, κατά το τελευταίο 24ωρο.

Αντιστοίχως στη Σκωτία οι νεκροί από τον κορωνοϊό αυξήθηκαν κατά 48, στην Ουαλία κατά 29 και στη Βόρεια Ιρλανδία κατά δέκα.

Πλέον η Αγγλία θρηνεί την απώλεια συνολικά 8.114 ανθρώπων, η Σκωτία μετρά συνολικά 495 θύματα, η Ουαλία 315 και η Βόρεια Ιρλανδία 92.

Αυτό σημαίνει ότι οι νέοι θάνατοι που ανακοινώθηκαν σήμερα φτάνουν συνολικά τους 953 και ότι ο συνολικός απολογισμός των ασθενών που νοσηλεύονταν λόγω κορωνοϊού και κατέληξαν, μόλις έσπασε το φράγμα των 9.000 κατά 16.

Ωστόσο, τα συγκεντρωτικά στοιχεία που παρουσιάζει κάθε απόγευμα το Υπουργείο Υγείας λαμβάνουν υπόψη τον αριθμό των καταγεγραμμένων θανάτων από κορωνοϊό έως τις 5 το απόγευμα της προηγουμένης, που συνήθως υπολείπεται του συνόλου των στοιχείων από τις κατά τόπους υγειονομικές υπηρεσίες, που αφορούν μεταγενέστερα χρονικά σημεία.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE