ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Επαναρχίζει η Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς οπαδούς μέχρι το 2021»

«Επαναρχίζει η Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς οπαδούς μέχρι το 2021»

Σύμφωνα με τη «Mirror», η μπάλα στην Αγγλία θα κυλήσει ξανά μετά και τον Μάιο, ενώ τα γήπεδα θα παραμείνουν όχι μόνο για τη σεζόν, αλλά για όλο το 2020.

Η μεγάλες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στη σημαντικότατη σύσκεψη που θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου. Εως τότε τα πάντα αποτελούν είτε διαρροές, είτε σενάρια. Ένας συνδυασμός αυτών των δύο είναι η είδηση της «Mirror», σύμφωνα με την οποία η Premier League θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αφήνοντας πίσω της τον κορωνοϊό, στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου.

Αυτό είναι το ένα σπουδαίο. Το άλλο έχει να κάνει με μία πιθανή απόφαση να μην υπάρχει κοινό στις εξέδρες όχι μόνο γι’ αυτήν τη σεζόν, αλλά για όλο το 2020. Δηλαδή ο φόβος της πανδημίας του Covid-19 να αφήσει τα ματς κεκλεισμένων των θυρών έως και το 2021. Όπως και να έχει, τα παιχνίδια πρέπει να διεξαχθούν, ειδάλλως η απώλεια κοντά στο ένα δισ. ευρώ από τα τηλεοπτικά θα τσακίσει τις αγγλικές ομάδες.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Επαναρχίζει η Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς οπαδούς μέχρι το 2021» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top