ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέος Διοικητής της ΥΚΑΝ αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κατσουνωτός

Νέος Διοικητής της ΥΚΑΝ αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κατσουνωτός

Τη θέση του Διοικητή της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) αναλαμβάνει από την ερχόμενη Δευτέρα ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας και τέως Διευθυντής του Τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Μιχάλης Κατσουνωτός, λόγω της πρόωρης αφυπηρέτησης του μέχρι πρότινος Διοικητή της Υπηρεσίας Γλυκέριου Λεοντίου.

Επίσης, ο μέχρι πρότινος Υπεύθυνος του Γραφείου Πρόληψης Εγκλήματος, Ανώτερος Υπαστυνόμος Πέτρος Παττούρας, αναλαμβάνει τη θέση του Υποδιοικητή της ΥΚΑΝ.

Στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, την οποία κατείχε μέχρι πρόσφατα ο κ. Κατσουνωτός, μετατίθεται ο τέως εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας και μέχρι πρότινος Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής (Διοίκησης) Πάφου Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Νίκος Τσαπής θα εκτελεί και τα καθήκοντα της θέσης την οποία κατείχε μέχρι πρόσφατα ο κ. Αγγελίδης.

Εν τω μεταξύ, αίτηση για πρόωρη αφυπηρέτηση στη βάση του σχεδίου πρόωρης αφυπηρέτησης υπέβαλαν δεκάδες μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων, ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας Ανδρέας Κουσιουμής, η υπεύθυνης του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων Ρίτα Σούπερμαν ως επίσης ο πρώην υπεύθυνος του ΟΠΕ Γιώργος Σούπερμαν, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο μετατέθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Τη θέση της Υπεύθυνης του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων αναλαμβάνει η Ελένη Μιχαήλ η οποία υπηρετούσε μέχρι πρότινος στο Τμήμα Καταπολέμησης για τη Βία στην Οικογένεια.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top