Γονείς Φοιτητών Ην. Βασιλείου: Καλούν τη Βουλή να τοποθετηθεί στο θέμα του αποκλεισμού της εισόδου Κύπριων πολιτών,

Γονείς Φοιτητών Ην. Βασιλείου:  Καλούν τη Βουλή να τοποθετηθεί στο θέμα του αποκλεισμού της εισόδου Κύπριων πολιτών,

Τη Βουλή των Αντιπροσώπων θεσμοθετημένα να συζητήσει και να τοποθετηθεί για τον αποκλεισμό εισόδου Κύπριων Πολιτών στη χώρα τους αλλά και για τον τρόπο επαναπατρισμού τους.

Καλεί με επιστολή της η ομάδα Γονέων και Κηδεμόνων Κύπριων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από το τελευταίο διάγγελμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, (ημερομηνίας 8 Απριλίου 2020), όπως αναφέρουν, και την χρονοβόρα διαδικασία που έχει ανακοινωθεί για επαναπατρισμό μερίδας κύπριων φοιτητών.

«Σαν οργανωμένοι γονείς θεωρούμε πως είναι άμεση ανάγκη η σύγκληση κοινής ή ξεχωριστής Συνεδρίασης των εμπλεκομένων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, για να συζητηθεί το θέμα ως κατεπείγον. Προτείναμε όπως στις συνεδριάσεις συμβάλουν με την παρουσία τους ή μέσω εκπροσώπων τους, οι Γενικός Εισαγγελέας, Επίτροπος Διοικήσεως, Επίτροπος του Παιδιού και όποιοι άλλοι κρίνεται σκόπιμο να παραστούν», αναφέρουν σε σημερινή τους ανακοίνωση.
 
Αναφέρει επίσης ότι οι εξελίξεις είναι δυναμικές και τα περιθώρια στενεύουν και προσθέτει ότι η Βουλή και οι αντιπρόσωποι μας οφείλουν να παρέμβουν και να απαιτήσουν την άμεση και ασφαλή επιστροφή όλων των Εγκλωβισμένων Φοιτητών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE