ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος: «Ένα μεγάλο πισωγύρισμα… Είμαστε ανένδοτοι…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Λάζος: «Ένα μεγάλο πισωγύρισμα… Είμαστε ανένδοτοι…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (11-04-2020) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Η αρχική τοποθέτηση: «Κάνουμε συνεδρίες μέσω τηλεδιάσκεψης, είναι δύσκολη η κατάσταση στο οικονομικό, αφού δεν υπάρχουν έσοδα. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις με την πανδημία. Πρώτιστος στόχος να μπει πάνω από όλα η υγεία. Μελετάμε διάφορα θέματα για να είμαστε προετοιμασμένοι στο οικονομικό κομμάτι και στις ζημιές που έχουμε. Τα τελευταία χρόνια είμαστε συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις μας. Θα είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα. Για να είναι βιώσιμη η επόμενη χρονιά θα έχουμε μείωση 30-35% στον προϋπολογισμό. Υπήρχε ενδεχόμενο να είναι πλεονασματικός ο προϋπολογισμός και αυτό θα έφερνε αύξηση του προϋπολογισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Για τα τηλεοπτικό συμβόλαιο:
 «4-5 μεγάλοι χορηγοί μας ενημέρωσαν για αναστολή. Θα πρέπει να φύγει το κακό, να ανοίξει το παζάρι και να ενημερωθούμε για τη συνέχεια. Για τοτηλεοπτικό, ευελπιστούμε να πάρουμε τα χρήματα».

Για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών:
 «Δεν μπορούμε να μιλάμε με υποθετικά σενάρια. Είμαστε ανένδοτοι στο να διαφοροποιηθεί το ρόστερ έστω και 1% με το που επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να επαναρχίσει επί ίσοις όροις για όλες τις ομάδες».

Για τις προπονήσεις των ποδοσφαιριστών:
 «Όλοι έχουν πρόγραμμα και από την επόμενη βδομάδα θα το ακολουθούν την ίδια ώρα μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την επίβλεψη του γυμναστή. Θα είναι συγκεκριμένο το χρονοδιάγραμμα μέσω παρακολούθησης».

The post Λάζος: «Ένα μεγάλο πισωγύρισμα… Είμαστε ανένδοτοι…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top