ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 27χρονος και 20χρονος για εμπρησμό οχήματος στην Χλώρακα

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 27χρονος και 20χρονος για εμπρησμό οχήματος στην Χλώρακα

Δύο πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία για τον εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 43χρονου στην Πάφο εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος ιδιοκτησίας 43χρονου στην Πάφο, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο Ε/κ 27 και 20 ετών από Λεμεσό και Πάφο  αντίστοιχα και καταζητούνται.

Οι ζημιές που υπέστη το όχημα ανέρχονται σε  1.500 ευρώ.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι η φωτιά στο όχημα του 43χρονου που εκδηλώθηκε στις 02:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου 11/04,  οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, 43χρονος από την Βουλγαρία, ανέφερε στην Αστυνομία ότι το όχημα του, το είχε σταθμεύσει έξω από την κατοικία του στην Χλώρακα , όπου διαμένει, όταν λίγο μετά στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 11/04, (εξερράγη φωτιά σ’ αυτό με αποτέλεσμα να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς αλλά και μέλη της Αστυνομίας τα οποία συνέλεξαν διάφορα στοιχεία με σκοπό την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο ωστόσο των ερευνών η Αστυνομία, εντόπισε κοντά στο όχημα ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε υπολείμματα πετρελαίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.