ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε τον χρόνο πίσω ο Μιχαηλίδης και θυμήθηκε ΣΤΙΓΜΕΣ της προπονητικής του καριέρας – «Ταξίδια μνήμης, βάλσαμο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήρε τον χρόνο πίσω ο Μιχαηλίδης και θυμήθηκε ΣΤΙΓΜΕΣ της προπονητικής του καριέρας – «Ταξίδια μνήμης, βάλσαμο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το Σάββατο (11-04-2020) ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής: 

«Δεν είμαι βέβαιος αν έχω αυτές τις 4 φωτό που μού έστειλε ο παιδικός μου φίλος, κουμπάρος κ συνεργάτης σε όλες τις ομάδες που «μάς πρόσφεραν στέγη» Δήμος Διαμαντής! Πρέπει να βρίσκονται σε κάποιο απο τις δεκάδες album που έχω μαζέψει τόσα χρόνια… Είναι απο προετοιμασία της ΑΕΛ Λεμεσού στο Karlovy Vary στην Τσεχία, νομίζω το 2000 ή 2001 κ τις δημοσιοποιώ με μεγάλη ευχαρίστηση! Ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες του δολοφονικού ιού, που Μένουμε Σπίτι για την προστασία Όλων μας, «τα ταξίδια μνήμης» με τέτοιες υπέροχες φωτό, αποτελούν «βάλσαμο ψυχής»!! Ευχαριστώ πολύ λοιπόν τον Δήμο για το ωραίο διάλειμμα απο τον….κορωνοιό με τις φωτό-ρετρό πριν 20 τόσα χρόνια, στις οποίες πρωταγωνιστεί κ ο άλλος μου στενός συνεργάτης & φίλος Τάσος Κυριάκου! Μη σάς ξεγελάσουν οι πολύ λίγες στιγμές ξεκούρασης, η δουλειά στην προετοιμασία ήταν πάντα πολύ σκληρή….».

Δείτε την ανάρτηση με τις φωτογραφίες:

The post Πήρε τον χρόνο πίσω ο Μιχαηλίδης και θυμήθηκε ΣΤΙΓΜΕΣ της προπονητικής του καριέρας – «Ταξίδια μνήμης, βάλσαμο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top