Οι ασθενείς του COVID-19 έφτασαν τα 1,78 εκατομμύρια παγκοσμίως

 Οι ασθενείς του COVID-19 έφτασαν τα 1,78 εκατομμύρια παγκοσμίως

Στα 1,78 εκατομμύρια ανέρχονται τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τη νόσο COVID-19 παγκοσμίως, ενώ πάνω από 108.000 έχουν χάσει τη ζωή τους από την ασθένεια.

Σύμφωνα με την ημερήσια καταμέτρηση του worldοmeter, συνολικά 404,497 άτομα που έχουν νοσήσει με κορωνοϊό έχουν αποθεραπευτεί.
  
Πρώτη στη λίστα βάσει αριθμού κρουσμάτων βρίσκονται οι ΗΠΑ με 533,115 και 20,580 νεκρούς. Στη δεύτερη θέση και πρώτη μεταξύ των χωρών της Ευρώπης βρίσκεται η Ισπανία με 163,027 περιπτώσεις με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 16.606. Τρίτη η Ιταλία με συνολικά 152,271 κρούσματα, αλλά ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 19,468 υπερβαίνοντας τον αντίστοιχο αριθμό της Ισπανίας.
  
Τέταρτη βάσει αριθμού κρουσμάτων είναι η Γαλλία με 129,654 κρούσματα και 13,832 θανάτους, με τη Γερμανία να ακολουθεί με 125,452, με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 2,871.
  
Η Κίνα, πρώτη χώρα όπου εμφανίστηκε ο κορωνοϊός, βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση βάσει του αριθμού των κρουσμάτων, ο οποίος ανέρχεται σε 82,052 με 99 νέα κρούσματα να προστίθενται σήμερα. Οι θάνατοι ανέρχονται σε 3.339.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.