ΠΑΦΟΣ – ΦΟΝΟΣ 20ΧΡΟΝΟΥ: Βρέθηκε το όχημα των δραστών – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος εντός του αυτοκινήτου

ΠΑΦΟΣ – ΦΟΝΟΣ 20ΧΡΟΝΟΥ: Βρέθηκε το όχημα των δραστών – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος εντός του αυτοκινήτου

Βρέθηκε το όχημα των δραστών που είναι ύποπτοι για τον φόνου του 20χρονου Σύρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο 11/04.

Σύμφωνα με πληροφορίας το όχημα των δυο δραστών βρέθηκε στο δρόμο Πάφου-Κισσόνεργας, και εσωτερικά του οχήματος βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Αστυνομικές Αρχές είναι στο σημείο για εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Παρασκευής 10/04,  στον Παραλιακό δρόμο Χλώρακας – Κάτω Πάφου ο 20χρονος ενεπλάκη σε επεισόδιο με μαχαιρώματα στην Πάφο και η Αστυνομία τον καταζητούσε από το πρωί του Σαββάτου 11/04, το απόγευμα του Σαββάτου 11/04, ο 20χρονος Σύρος εντοπίστηκε νεκρός.

Η Αστυνομία καταζητεί τους Walid Al Moustafa 22 ετών και  Tarek Haj Halaf 25 ετών και οι δύο από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 10/4/2020 στην επαρχία Πάφου.     

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE