Χριστίνα Μπόμπα: «Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορωνοϊό» – VIDEO
12.04.2020 - 12:56
Συνέντευξη στο Dot της παραχώρησε, μέσω skype, η Xριστίνα Μπόμπα
Η νεαρή παρουσιάστρια και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και έσπευσε να το μοιραστεί με το κοινό.
Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως “ήμασταν από τους πρώτους πρώτους όταν ακόμα νομίζαμε ότι αυτό είναι κάτι πολύ μακριά μας. Δεν αισθάνθηκα ρατσισμό, άλλωστε είμαι και μες στο σπίτι, αισθάνθηκα ότι ο καθένας το έπαιρνε όπως ήθελε και είναι λογικό. Οποτεδήποτε κάτι τέτοιο γίνεται, το καταλαβαίνω αυτό. Το κατάλαβα και από τους δικούς μου ανθρώπους που, παρά το ότι είχα να δω πάρα πολύ καιρό την οικογένεια μου, μου έλεγαν ότι βίωναν περιστατικά όπου τους έλεγαν ίσως διάφορα”.
Παράλληλα, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε πως ήταν θετική στον κορονοϊό την ίδια ώρα που ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης ήταν αρνητικός.
“Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι κάτι το οποίο συζητιέται σε όλο τον πλανήτη” συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η όμορφη παρουσιάστρια. “Αγχώθηκα πολύ, για λίγο, μέχρι που άρχισε να δουλεύει η λογική. Στην αρχή είναι το σοκ, μετά παίρνεις τα δεδομένα, τα αναλύεις, τα σκέφτεσαι και τα βάζει στη σωστή τους διάσταση και προχωράς”.
Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.