ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο 37χρονος Ιωάννης Χριστοδούλου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο 37χρονος Ιωάννης Χριστοδούλου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Ο 37χρονος Ιωάννης Χριστοδούλου είναι το νέο θύμα της ασφάλτου καθώς έχασε τη ζωή του γύρω στις 07:00 το πρωί της Δευτέρας 13/04, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, σε δρόμο στον Άγιο Τύχωνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια να προσκρούσει σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας.

Ο άτυχος Χριστοδούλου, ο οποίος έφερε προστατευτική ζώνη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Η Τροχαία Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE