ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο 37χρονος Ιωάννης Χριστοδούλου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο 37χρονος Ιωάννης Χριστοδούλου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Ο 37χρονος Ιωάννης Χριστοδούλου είναι το νέο θύμα της ασφάλτου καθώς έχασε τη ζωή του γύρω στις 07:00 το πρωί της Δευτέρας 13/04, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, σε δρόμο στον Άγιο Τύχωνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια να προσκρούσει σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας.

Ο άτυχος Χριστοδούλου, ο οποίος έφερε προστατευτική ζώνη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Η Τροχαία Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE