ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο 37χρονος Ιωάννης Χριστοδούλου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο 37χρονος Ιωάννης Χριστοδούλου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Ο 37χρονος Ιωάννης Χριστοδούλου είναι το νέο θύμα της ασφάλτου καθώς έχασε τη ζωή του γύρω στις 07:00 το πρωί της Δευτέρας 13/04, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, σε δρόμο στον Άγιο Τύχωνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια να προσκρούσει σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας.

Ο άτυχος Χριστοδούλου, ο οποίος έφερε προστατευτική ζώνη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Η Τροχαία Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE