Μοναδικός και ανεπανάληπτος ο Λούκας Κωνσταντίνου – Ενσαρκώνει τον κομμωτή εν καιρώ καραντίνας - VIDEO

Μοναδικός και ανεπανάληπτος ο Λούκας Κωνσταντίνου – Ενσαρκώνει τον κομμωτή εν καιρώ καραντίνας - VIDEO

Με αστείρευτο χιούμορ και εμπνευσμένες ατάκες ο ηθοποιός Λούκας Κωνσταντίνου στο διαδικτυακό κανάλι Farosonair, ενσαρκώνει με έξυπνο και σπαρταριστό τρόπο τον «FACEΛΟΥΚ ΚΟΜΜΩΤΗ ΑΝΤΡΕ»

Μιλώντας με καταπληκτική προφορά αρχικά σατιρίζει τις αποφάσεις και τα διαγγέλματα του Προέδρου σχολιάζοντας χαρακτηριστικά και την φράντζα του Νίκου Αναστασιάδη.  

Στην συνέχεια ως «κομμωτής» που είναι απευθύνει τις δυσαρέσκειες του τόσο για την καραντίνα και τον εγκλεισμό που ζει αλλά κάνει παράπονα γιατί του έκλεισαν το κομμωτήριο του  

Δείτε το σχετικό video:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE