ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αυξάνονται συνεχώς οι ασθενείς στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αυξάνονται συνεχώς οι ασθενείς στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Δύο νέοι ασθενείς σε διάστημα δέκα ημερών, προστέθηκαν στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου , σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Πάφου δρα Λάκη Γιουκκά, σημειώνοντας πως η λειτουργία της Μονάδας Αιμοκάθαρσης συνεχίζεται κανονικά όπως και πριν την κρίση της πανδημίας .

Ήδη, είπε ο δρα Γιουκκάς, άρχισαν να βλέπουν και ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων, αναφέροντας ενδεικτικά, πως ο  αριθμός των ασθενών συνεχώς αυξάνεται, αφού σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες ένας νέος ασθενής εισάγεται στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE