ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αυξάνονται συνεχώς οι ασθενείς στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αυξάνονται συνεχώς οι ασθενείς στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Δύο νέοι ασθενείς σε διάστημα δέκα ημερών, προστέθηκαν στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου , σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Πάφου δρα Λάκη Γιουκκά, σημειώνοντας πως η λειτουργία της Μονάδας Αιμοκάθαρσης συνεχίζεται κανονικά όπως και πριν την κρίση της πανδημίας .

Ήδη, είπε ο δρα Γιουκκάς, άρχισαν να βλέπουν και ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων, αναφέροντας ενδεικτικά, πως ο  αριθμός των ασθενών συνεχώς αυξάνεται, αφού σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες ένας νέος ασθενής εισάγεται στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE