ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αυξάνονται συνεχώς οι ασθενείς στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αυξάνονται συνεχώς οι ασθενείς στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Δύο νέοι ασθενείς σε διάστημα δέκα ημερών, προστέθηκαν στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου , σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Πάφου δρα Λάκη Γιουκκά, σημειώνοντας πως η λειτουργία της Μονάδας Αιμοκάθαρσης συνεχίζεται κανονικά όπως και πριν την κρίση της πανδημίας .

Ήδη, είπε ο δρα Γιουκκάς, άρχισαν να βλέπουν και ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων, αναφέροντας ενδεικτικά, πως ο  αριθμός των ασθενών συνεχώς αυξάνεται, αφού σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες ένας νέος ασθενής εισάγεται στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE