ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δωρεά 19 αναπνευστήρων για τη νέα ΜΕΘ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δωρεά 19 αναπνευστήρων για τη νέα ΜΕΘ

Στη δωρεά 19 αναπνευστήρων, αξίας €568.476, ώστε να εξοπλιστεί η νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, που αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο μήνα προχώρησε η εταιρεία Exness, στην οποία ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι η εταιρεία Exness στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο της αντιμετώπισης του ιού στην Κύπρο, ενισχύοντας το έργο των δημόσιων νοσηλευτηρίων, που καλούνται να σηκώσουν το μεγάλο μέρος της αντιμετώπισης των περιστατικών COVID-19.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.