ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δωρεά 19 αναπνευστήρων για τη νέα ΜΕΘ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δωρεά 19 αναπνευστήρων για τη νέα ΜΕΘ

Στη δωρεά 19 αναπνευστήρων, αξίας €568.476, ώστε να εξοπλιστεί η νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, που αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο μήνα προχώρησε η εταιρεία Exness, στην οποία ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι η εταιρεία Exness στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο της αντιμετώπισης του ιού στην Κύπρο, ενισχύοντας το έργο των δημόσιων νοσηλευτηρίων, που καλούνται να σηκώσουν το μεγάλο μέρος της αντιμετώπισης των περιστατικών COVID-19.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE