ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δωρεά 19 αναπνευστήρων για τη νέα ΜΕΘ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δωρεά 19 αναπνευστήρων για τη νέα ΜΕΘ

Στη δωρεά 19 αναπνευστήρων, αξίας €568.476, ώστε να εξοπλιστεί η νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, που αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο μήνα προχώρησε η εταιρεία Exness, στην οποία ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι η εταιρεία Exness στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο της αντιμετώπισης του ιού στην Κύπρο, ενισχύοντας το έργο των δημόσιων νοσηλευτηρίων, που καλούνται να σηκώσουν το μεγάλο μέρος της αντιμετώπισης των περιστατικών COVID-19.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE