ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δωρεά 19 αναπνευστήρων για τη νέα ΜΕΘ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δωρεά 19 αναπνευστήρων για τη νέα ΜΕΘ

Στη δωρεά 19 αναπνευστήρων, αξίας €568.476, ώστε να εξοπλιστεί η νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, που αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο μήνα προχώρησε η εταιρεία Exness, στην οποία ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι η εταιρεία Exness στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο της αντιμετώπισης του ιού στην Κύπρο, ενισχύοντας το έργο των δημόσιων νοσηλευτηρίων, που καλούνται να σηκώσουν το μεγάλο μέρος της αντιμετώπισης των περιστατικών COVID-19.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.