H Δούκισσα Νομικού ανέβαλε τη βάφτιση των παιδιών της λόγω κορωνοϊού

H Δούκισσα Νομικού ανέβαλε τη βάφτιση των παιδιών της λόγω κορωνοϊού

DATA[

Πολλά ζευγάρι αναγκάστηκαν να αναβάλλουν είτε γάμους είτε βαφτίσης λόγω της πανδημίας.

Τα σχεδια τους, τους πάνε αρκετά πίσω. Αναμεσα σε αυτους και η Δούκισσα Νομικού που όπως φαίνεται ανέβαλε τη βάφτιση των παιδιών της.

Η ίδια έκανε την ανακοίνωση μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αναφέροντας τα εξής:

«Αυτός ήταν ο στόχος, ο σκοπός, δεν είχαμε κανονίσει κάτι, δεν είχαμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες αλλά θέλαμε και τα δύο μωράκια να τα βαφτίσουμε. Ο Σάββας δεν είναι μωρό βέβαια, αλλά θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να τον βαφτίσουμε. Δεν το σκέπτομαι καν τώρα. Δεν θα κάναμε κάτι, απλά οι φίλοι και η οικογένεια θα ήμασταν στην βάφτιση.

Τώρα το έχουμε αφήσει τελείως. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό, σύντομα και να επιστρέψουμε όλοι σε μια πιο όμορφη, διαφορετική και ουσιαστική κανονικότητα», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE