H Δούκισσα Νομικού ανέβαλε τη βάφτιση των παιδιών της λόγω κορωνοϊού

H Δούκισσα Νομικού ανέβαλε τη βάφτιση των παιδιών της λόγω κορωνοϊού

Πολλά ζευγάρι αναγκάστηκαν να αναβάλλουν είτε γάμους είτε βαφτίσης λόγω της πανδημίας.

Τα σχεδια τους, τους πάνε αρκετά πίσω. Αναμεσα σε αυτους και η Δούκισσα Νομικού που όπως φαίνεται ανέβαλε τη βάφτιση των παιδιών της.

Η ίδια έκανε την ανακοίνωση μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αναφέροντας τα εξής:

«Αυτός ήταν ο στόχος, ο σκοπός, δεν είχαμε κανονίσει κάτι, δεν είχαμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες αλλά θέλαμε και τα δύο μωράκια να τα βαφτίσουμε. Ο Σάββας δεν είναι μωρό βέβαια, αλλά θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να τον βαφτίσουμε. Δεν το σκέπτομαι καν τώρα. Δεν θα κάναμε κάτι, απλά οι φίλοι και η οικογένεια θα ήμασταν στην βάφτιση.

Τώρα το έχουμε αφήσει τελείως. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό, σύντομα και να επιστρέψουμε όλοι σε μια πιο όμορφη, διαφορετική και ουσιαστική κανονικότητα», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE