H Δούκισσα Νομικού ανέβαλε τη βάφτιση των παιδιών της λόγω κορωνοϊού

H Δούκισσα Νομικού ανέβαλε τη βάφτιση των παιδιών της λόγω κορωνοϊού

DATA[

Πολλά ζευγάρι αναγκάστηκαν να αναβάλλουν είτε γάμους είτε βαφτίσης λόγω της πανδημίας.

Τα σχεδια τους, τους πάνε αρκετά πίσω. Αναμεσα σε αυτους και η Δούκισσα Νομικού που όπως φαίνεται ανέβαλε τη βάφτιση των παιδιών της.

Η ίδια έκανε την ανακοίνωση μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αναφέροντας τα εξής:

«Αυτός ήταν ο στόχος, ο σκοπός, δεν είχαμε κανονίσει κάτι, δεν είχαμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες αλλά θέλαμε και τα δύο μωράκια να τα βαφτίσουμε. Ο Σάββας δεν είναι μωρό βέβαια, αλλά θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να τον βαφτίσουμε. Δεν το σκέπτομαι καν τώρα. Δεν θα κάναμε κάτι, απλά οι φίλοι και η οικογένεια θα ήμασταν στην βάφτιση.

Τώρα το έχουμε αφήσει τελείως. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό, σύντομα και να επιστρέψουμε όλοι σε μια πιο όμορφη, διαφορετική και ουσιαστική κανονικότητα», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE