101 θάνατοι στην Ελλάδα από κορωνοϊό, 2170 συνολικά τα κρούσματα

101 θάνατοι στην Ελλάδα από κορωνοϊό, 2170 συνολικά τα κρούσματα

Δύο θάνατοι έχουν καταγραφεί το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 101.

 
Την Μεγάλη Τρίτη 14/4 ανακοινώθηκαν 25 νέα κρούσματα κορωνοϊού ενώ ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων έφτασε τα 2170. Εβδομήντα έξι άτομα νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομεία της χώρας.
 
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης, ο Έλληνας Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι αυτή η εβδομάδα είναι η πλέον κρίσιμη και υπογράμμισε ότι δεν προβλέπονται μετακινήσεις τις ημέρες του Πάσχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE