Η Βουλή ψήφισε ομόφωνα 3 νόμους, δεν ψηφίστηκε η σφαγή αμνών με θρησκευτικά ήθη

Η Βουλή ψήφισε ομόφωνα 3 νόμους, δεν ψηφίστηκε η σφαγή αμνών με θρησκευτικά ήθη

Συνήλθε εκτάκτως το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στην παρουσία 22 βουλευτών

 

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε το απόγευμα της Τετάρτης 15/4 ομόφωνα σε νόμους τη φορολογία για ναυτιλία, τη δίμηνη αναστολή της επιβολής επιβαρύνσεων στα αποχετευτικά τέλη,  και την παράταση  της αναστολής του νόμου που αφορά εταιρείες και την επιβολή χρηματικής επιβάρυνσης από τον Έφορο Εταιρειών σε εταιρείες, σε περίπτωση που παραλείπουν να υποβάλουν έγκαιρα έντυπα και έγγραφα, όπως είναι η ετήσια έκθεση εταιρείας, τα έγγραφα για τα εγγεγραμμένα γραφεία εταιρειών, για παραχώρηση μετοχών.
 
Το νομοσχέδιο για τη δίμηνη αναστολή της επιβολής επιβαρύνσεων στα αποχετευτικά τέλη ψηφίστηκε με τη διαδικασία του κάτ΄ επείγοντος, διαδικασία που δεν έγινε αποδεχτή για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε να ψηφιστεί ως κατ’ επείγον και στόχευε στην προσωρινή παροχή δυνατότητας για τη σφαγή αμνοεριφίων με θρησκευτικά ήθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE