ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τρελάθηκε» με την καραντίνα ο Καρώ! – Ο μεγάλος στόχος του για το μέλλον

«Τρελάθηκε» με την καραντίνα ο Καρώ! – Ο μεγάλος στόχος του για το μέλλον

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα zerottonove.it παραχώρησε ο Κύπριος διεθνής αμυντικός της Σαλερνιτάνα (σσ. αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λάτσιο), Ανδρέας Καρώ, ο οποίος τόνισε ανάμεσα σε άλλα, ότι στόχος του είναι να αγωνιστεί στην ομάδα της Ρώμης στην οποία ανήκει.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

“Μου λείπει η οικογένεια μου, η σύντροφος μου, η ομάδα, η ζωή που ζούσα πριν από αυτή την παράλογη κατάσταση με τον κορωνοϊό. Η προπόνηση, το γήπεδο, η ζωή στα αποδυτήρια, μου λείπει αυτό που έκανα, να παίζω ποδόσφαιρο.

Ελπίζω να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας το συντομότερο δυνατό. Επίσης, τα παιχνίδια πρέπει να διεξαχθούν. Προς το παρόν, προπονούμαστε από το σπίτι. Αν υπάρξει μεγαλύτερο διάστημα καραντίνας, θα υπάρξει και ψυχολογικό θέμα.

Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου. Είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Είχαμε παιχνίδια που δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε και θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα προκριθούμε στα πλέι-οφ. Το πρωτάθλημα είναι ισορροπημένο και δύσκολο.

Ο στόχος μου είναι να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται με τη Σαλερνιτάνα. Στο μέλλον όμως, θα ήθελα να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο. Θα ήθελα να αγωνιστώ στη Λάτσιο στην οποία ανήκω. Είναι ένας μεγάλος στόχος για το μέλλον”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

The post «Τρελάθηκε» με την καραντίνα ο Καρώ! – Ο μεγάλος στόχος του για το μέλλον appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top