ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ανάκριση» Μηνά: Η απίστευτη ιστορία με Μουσκάλλη, το άγχος για Κούσουλο, ο Κωστή και η ΣΙΓΟΥΡΙΑ για Σιαθά!

«Ανάκριση» Μηνά: Η απίστευτη ιστορία με Μουσκάλλη, το άγχος για Κούσουλο, ο Κωστή και η ΣΙΓΟΥΡΙΑ για Σιαθά!

Συνέντευξη στον επίσημο λογαριασμό Instagram της Νέας Σαλαμίνας παραχώρησε ο βοηθός προπονητής των “ερυθρολεύκων” της Αμμοχώστου, Κωνσταντίνος Μηνά, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις οπαδών της προσφυγικής ομάδας.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τον κορωνοϊό: «Μένουμε σπίτι και ακούμε τους ειδικούς όλου του κόσμου. Μπορεί να πεθάνει κάποιος και να φταις εσύ. Αυτό είναι το δύσκολο με αυτόν τον ιό».

Για την κορυφαία του στιγμή ως ποδοσφαιριστής: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Επίσης, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ όταν σκόραρα το νικητήριο γκολ».

Για μία ιστορία που θυμάται έντονα: «Με τον Ανδρέα Μουσκάλλη προπονητή στα αποδυτήρια, μια μέρα πριν τον τελικό. Mας είπε, εμείς θα βάλουμε γκολ από κόρνερ αύριο. Θα κάνουμε προπόνηση στις στατικές φάσεις για να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ. Ήταν συγκλονιστικό. Στον τελικό πράγματι σκοράραμε δυο γκολ από στημένες φάσεις».

Για  τη γνώμη που έχει για τον Κούσουλο: «Εκείνο το παιδί, είναι ότι εκφράζει τη Νέα Σαλαμίνα. Έγινε αρχηγός και ηγήθηκε στη Νέα Σαλαμίνα. Είχαμε άγχος μέχρι να βρει τα πατήματα του στην Ομόνοια. Ήμουν σίγουρος ότι θα τα βρει, αλλά είχα άγχος. Δεν μπορώ να σου πω πόση χαρά νιώθω που παίζει στην Ομόνοια ως βασικός. Μας αντιπροσωπεύει επάξια και είναι κόσμημα μας».

Για το αν θα πετύχει ο Ιωάννης Κωστή στον Ολυμπιακό: «Αν πάρει ευκαιρίες ναι, θα πετύχει. Αν δεν του δώσουν δεν θα πετύχει».

Για το ποιος είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα παίξει σε πιο μεγάλο σύλλογο: «Με σιγουριά ο Θεοδόσης Σιαθάς. Είμαι πολύ σίγουρος γι΄ αυτόν».

Για το ποιοι είναι κορυφαίοι παίκτες στη Νέα Σαλαμίνα τα τελευταία χρόνια: «To 2017-2018 ήταν ο Καρλάο, το 2018 -2019 οι Βεσελόφσκι και Κίνγκλσει και το 2019-20 οι Κορέιρα και Κίνγκλσει».

Για τους λόγους που δεν πέτυχε τους στόχους της φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο η ομάδα της Αμμοχώστου: «Ήρθαμε κοντά και στους δύο στόχους, αλλά είναι ποδόσφαιρο και είναι λεπτές οι ισορροπίες. Δυστυχώς χάσαμε και τους δύο στόχους. Όλοι κάναμε λάθη και απολογούμαστε γι΄ αυτά».

The post «Ανάκριση» Μηνά: Η απίστευτη ιστορία με Μουσκάλλη, το άγχος για Κούσουλο, ο Κωστή και η ΣΙΓΟΥΡΙΑ για Σιαθά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top