ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αλλα 3 περιστατικά ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα - Στα 105 ο συνολικός αριθμός

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αλλα 3 περιστατικά ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα -  Στα 105 ο συνολικός αριθμός

Δύο πρόσωπα, ζευγάρι, στο κατεχόμενο Τρίκωμο και ένα άτομο από την Τουρκία που είναι υπό καραντίνα, διαπιστώθηκε βράδυ της Τετάρτης 15/04 ότι ήταν επίσης θετικά στον κορωνϊό, ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ιδιωτικού σταθμού το βράδυ της Τετάρτης 15/04, μετά την ανακοίνωση το απόγευμα των αποτελεσμάτων του 24ωρου, ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Πιλλί που μιλούσε στο κανάλι Τ ανέφερε ότι το ζευγάρι 82 και 78 ετών, νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Αμμοχώστου λόγω αδιαθεσίας, τους έγινε το τεστ και το αποτέλεσμα βγήκε χθες βράδυ και ήταν θετικό. Αμέσως, πρόσθεσε, μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας και στην ειδική μονάδα για τον κορωνοϊό.
 
Στην ίδια εκπομπή ο Αλί Πιλλί ανάφερε επίσης ότι ένα άτομο που είχε βρισκόταν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών στο ξενοδοχείο Ντομ στην Κερύνεια, αφού είχε επιστρέψει από την Τουρκία, βρέθηκε χθες βράδυ επίσης θετικό στον ιό.
 
Ετσι ο χθεσινός αριθμός των κρουσμάτων έγιναν 5 και ο συνολικός 105.
 
Ο «δήμαρχος» Τρικώμου, Χασάν Σαντίκογλου ανάφερε ότι το ζεύγος ηλικιωμένων βρισκόταν στο νοσοκομείο Αμμοχώστου για κάποιες ημέρες λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθαν, αλλά τις τελευταίες 2-3 μέρες ήταν στο σπίτι τους.
 
Ο κ. Σαντίκογλου ανέφερε ότι το ζεύγος είχε περιορισμένες επαφές με άλλα άτομα, τα οποία επέδειξαν μεγάλη ευθύνη και υποβλήθηκαν σε τεστ ήδη. Εάν, είπε, τα δικά τους τεστ βγουν αρνητικά τότε, η προσοχή θα πρέπει να στραφεί στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top