ΜΑΚΡΟΝ: Ταμείο για κοινό χρέος και κοινή εγγύηση αλλιώς οι ‘λαϊκιστές’ θα κερδίσουν

ΜΑΚΡΟΝ: Ταμείο για κοινό χρέος και κοινή εγγύηση αλλιώς οι ‘λαϊκιστές’ θα κερδίσουν

Οι λαϊκιστές θα κερδίσουν «στην Ιταλία, την Ισπανία, ίσως στην Γαλλία και αλλού» αν οι ευρωπαϊκές χώρες δεν θεσπίσουν ένα ταμείο διάσωσης που μπορεί να εκδώσει κοινό χρέος για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μιλώντας στους Financial Times.

Οι ευρωπαϊκές χώρες «δεν έχουν άλλη επιλογή» από το να θεσπίσουν ένα ταμείο που «να μπορεί να εκδώσει κοινό χρέος με μια κοινή εγγύηση», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ενώ προειδοποίησε ότι η Ε.Ε. θα καταρρεύσει ως πολιτικό εγχείρημα αν δεν στηρίξει τις ισχυρά πληττόμενες οικονομίες όπως αυτή της Ιταλίας, να ανακάμψουν από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Από ıefımerıda.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE