ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν σε σπίτι 30χρονης και διαπίστωσαν παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενων φαρμάκων

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν σε σπίτι 30χρονης και διαπίστωσαν παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενων φαρμάκων

Υπό κράτηση τέθηκε γυναίκα, ηλικίας 30 ετών, για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β .

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες Πέμπτη (16/04) στις 12:40 με 13:45 έγινε έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε κατοικία 30χρονης αλλοδαπής που διαμένει στη Χλώρακα της Πάφου.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν, η μία 11,5 γραμμάρια μεταμφεταμίνης και η δεύτερη 3 γραμμάρια κάνναβης.

Η 30χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση .

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η 30χρονη να έχει αποκρύψει και άλλες ποσότητες ναρκωτικών σε άλλο σημείο και χώρο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΚ ( Κλιμάκιο Πάφου) .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE