ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΑ: Αναστέλλει αξιολόγηση και παραλαβή αιτήσεων για δελτία Υγείας

ΚΟΑ: Αναστέλλει αξιολόγηση και παραλαβή αιτήσεων για δελτία Υγείας

Ο ΚΟΑ προχωρεί σε αναστολή των διαδικασιών τόσο αξιολόγησης όσο και υποβολής αιτήσεων για Δελτία Υγείας, όπως επίσης και της λειτουργίας του Κέντρου Αθλητικών Ερευνών Κύπρου, από σήμερα μέχρι και το τέλος Απριλίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ), λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες και τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει αποφασίσει τη λήψη μέτρων σχετικά με τη λειτουργία του Τμήματος Δελτίων Υγείας, που τίθενται σε εφαρμογή από τις 17/04/2020 μέχρι τις 30/04/2020.

Τα μέτρα προνοούν την αναστολή της διαδικασίας Αξιολόγησης των αιτήσεων για έκδοση Δελτίου Υγείας, από τις Ιατρικές Επιτροπές.

Αναστολή της υποβολής/παραλαβής νέων αιτήσεων για έκδοση Δελτίων Υγείας στα Γραφεία του Οργανισμού, καθώς επίσης και της αποστολής νέων αιτήσεων μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφορών.

Αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου Αθλητικών Ερευνών Κύπρου (ΚΑΕΚ) για την εξέταση Αθλουμένων για την έκδοση Ηλεκτροκαρδιογραφήματος.

Ωράριο λειτουργίας του Τμήματος Δελτίων Υγείας: Δευτέρα - Παρασκευή μεταξύ των ωρών 08.30πμ - 14.00 για τηλεφωνική εξυπηρέτηση ή/και εξυπηρέτηση του κοινού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Τέλος, αναφέρονται τα στοιχεία επικοινωίας: Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22897121, 22897140, Τηλεμοιότυπο: 22897220, Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top