ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Drones και ελικόπτερα για έλεγχο παράβασης Διατάγματος το Πάσχα - Όλοι στο σπίτι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Drones και ελικόπτερα για έλεγχο παράβασης Διατάγματος το Πάσχα - Όλοι στο σπίτι

Μένουμε σπίτι αυτό το Πάσχα, ώστε να μπορέσουμε το επόμενο να είμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανέφερε χαρακτηριστικά και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Διάγγελμα του.

Μάλιστα αυτό το Πάσχα τα μέτρα ελέγχου θα είναι πιο αυστήρα , αφού σύμφωνα με το Αρχηγό της Αστυνομίας στη διάθεση της Δύναμης θα βρίσκονται drones και ελικόπτερα που θα παρακολουθούν τις οδικές αρτηρίες που οδηγούν προς την ύπαιθρο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράνομες διακινήσεις του κοινού και παραβίασης του Διατάγματος.

Μπορεί να μας φαινόταν υπερβολικό το παράδειγμα της Κίνας όπου drones ακολουθούσαν πολίτες και τους έδιναν οδηγίες να επιστρέψουν σπίτι τους.... ωστόσο η Κυπριακή Αστυνομία αποφάσισε να λάβει το ίδιο μέτρο για προστασία της δημόσιας υγείας.

Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.