ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Drones και ελικόπτερα για έλεγχο παράβασης Διατάγματος το Πάσχα - Όλοι στο σπίτι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Drones και ελικόπτερα για έλεγχο παράβασης Διατάγματος το Πάσχα - Όλοι στο σπίτι

Μένουμε σπίτι αυτό το Πάσχα, ώστε να μπορέσουμε το επόμενο να είμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανέφερε χαρακτηριστικά και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Διάγγελμα του.

Μάλιστα αυτό το Πάσχα τα μέτρα ελέγχου θα είναι πιο αυστήρα , αφού σύμφωνα με το Αρχηγό της Αστυνομίας στη διάθεση της Δύναμης θα βρίσκονται drones και ελικόπτερα που θα παρακολουθούν τις οδικές αρτηρίες που οδηγούν προς την ύπαιθρο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράνομες διακινήσεις του κοινού και παραβίασης του Διατάγματος.

Μπορεί να μας φαινόταν υπερβολικό το παράδειγμα της Κίνας όπου drones ακολουθούσαν πολίτες και τους έδιναν οδηγίες να επιστρέψουν σπίτι τους.... ωστόσο η Κυπριακή Αστυνομία αποφάσισε να λάβει το ίδιο μέτρο για προστασία της δημόσιας υγείας.

Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Αναβλήθηκε το Υπουργικό - Συνέρχεται στις 12:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Ανοιχτός ο εναέριος χώρος της Κύπρου

LIVE: Αναβλήθηκε το Υπουργικό - Συνέρχεται στις 12:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Ανοιχτός ο εναέριος χώρος της Κύπρου

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE