ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Drones και ελικόπτερα για έλεγχο παράβασης Διατάγματος το Πάσχα - Όλοι στο σπίτι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Drones και ελικόπτερα για έλεγχο παράβασης Διατάγματος το Πάσχα - Όλοι στο σπίτι

Μένουμε σπίτι αυτό το Πάσχα, ώστε να μπορέσουμε το επόμενο να είμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανέφερε χαρακτηριστικά και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Διάγγελμα του.

Μάλιστα αυτό το Πάσχα τα μέτρα ελέγχου θα είναι πιο αυστήρα , αφού σύμφωνα με το Αρχηγό της Αστυνομίας στη διάθεση της Δύναμης θα βρίσκονται drones και ελικόπτερα που θα παρακολουθούν τις οδικές αρτηρίες που οδηγούν προς την ύπαιθρο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράνομες διακινήσεις του κοινού και παραβίασης του Διατάγματος.

Μπορεί να μας φαινόταν υπερβολικό το παράδειγμα της Κίνας όπου drones ακολουθούσαν πολίτες και τους έδιναν οδηγίες να επιστρέψουν σπίτι τους.... ωστόσο η Κυπριακή Αστυνομία αποφάσισε να λάβει το ίδιο μέτρο για προστασία της δημόσιας υγείας.

Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Σε τροχιά νέων εξελίξεων εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE