ΕΛΛΑΔΑ - BINTEO: Πιστή προσπάθησε να μπει σε εκκλησία , την απομάκρυνε αστυνομία - 'Αίσχος και ντροπή', φώναζε ο ιερέας

ΕΛΛΑΔΑ - BINTEO: Πιστή προσπάθησε να μπει σε εκκλησία , την απομάκρυνε αστυνομία - 'Αίσχος και ντροπή', φώναζε ο ιερέας

Ένταση προκλήθηκε έξω απο εκκλησία στη Χίο όταν πιστή προσπάθησε να μπει στον ναό , με την αστυνομία να την απομακρύνει.

Μπροστά στο σκηνικό ήταν ο ιερέας ο οποίος βλέποντας το σκηνικό αντίδρασε φωνάζοντας στους αστυνομικούς "Αίσχος στην αστυνομία που ασκεί βία σε μια γυναίκα".

Οπως αναφέρει το politischios.gr μία πιστή αψήφησε τις απαγορεύσεις εισόδου στους Ιερούς Ναούς και θέλησε να εισέλθει στην Εκκλησία για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία.


Παρά τις συστάσεις των Αστυνομικών, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει μέσα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού στη Χίο, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να την τραβούν έξω από αυτόν ενώ εκείνη χτύπησε τον επικεφαλής Αστυνόμο που βρίσκονταν στο σημείο. 

 

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE