ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Η δικαιολογία του Δημάρχου Αραδίππου για την παρουσία του στην εκκλησία- Εκτελούσε χρέη κάμεραμαν

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Η δικαιολογία του Δημάρχου Αραδίππου για την παρουσία του στην εκκλησία- Εκτελούσε χρέη κάμεραμαν

Με 300 ευρώ καλείται να πληρώσει την παρουσία του στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου ο Δήμαρχος Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικών δημοσιευμάτων αλλά και βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας το Μεγάλο Σάββατο όπου φαίνεται ο Δήμαρχος Αραδίππου να παρευρίσκεται σε Ναό και να λαμβάνει την Θεία Κοινωνία, δόθηκαν οδηγίες από την ηγεσία της Αστυνομίας για πλήρη διερεύνηση. Στο πλαίσιο αυτό έχει καταγγελθεί εξωδίκως ο Δήμαρχος Αραδίππου για παραβίαση των διαταγμάτων βάση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Όπως μάλιστα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΡΙΚ Σταύρος Χατζησάββας στο πλαίσιο του βραδινού δελτίου ειδήσεων ο Δήμαρχος φέρεται να ανέφερε ότι υπήρχε λόγος που βρισκόταν εντός του Ιερού Ναού, καθώς εκτελούσε χρέη εικονολήπτη, ώστε η Θεία Λειτουργία της πρώτης Ανάστασης να μπορεί να φτάσει σε όλα τα σπίτια του Δήμου, μέσω των social media.

«Αυτή η δικαιολογία δεν φαίνεται να έπεισε την Αστυνομία» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE