ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση νεαρός για κλοπές ποδηλάτων - Από το ίδιο κατάστημα σε διάστημα 1 εβδομάδας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση νεαρός για κλοπές ποδηλάτων - Από το ίδιο κατάστημα σε διάστημα 1 εβδομάδας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (20/04) διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 18χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτηρίου και κλοπής.

Ο 18χρονος συνελήφθη χθες Κυριακή (19/04), με δικαστικό ένταλμα, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με δύο υποθέσεις διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στο ίδιο κατάστημα πώλησης ποδηλάτων, στη Λεμεσό. Η πρώτη υπόθεση διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 5 Απριλίου 2020 και η δεύτερη λίγες μέρες αργότερα, μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 11 Απριλίου. Κατά τις δύο διαρρήξεις, κλάπηκαν από το κατάστημα τέσσερα ποδήλατα, συνολικής αξίας, πέραν των €2,000.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.