ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση νεαρός για κλοπές ποδηλάτων - Από το ίδιο κατάστημα σε διάστημα 1 εβδομάδας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση νεαρός για κλοπές ποδηλάτων - Από το ίδιο κατάστημα σε διάστημα 1 εβδομάδας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (20/04) διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 18χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτηρίου και κλοπής.

Ο 18χρονος συνελήφθη χθες Κυριακή (19/04), με δικαστικό ένταλμα, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με δύο υποθέσεις διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στο ίδιο κατάστημα πώλησης ποδηλάτων, στη Λεμεσό. Η πρώτη υπόθεση διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 5 Απριλίου 2020 και η δεύτερη λίγες μέρες αργότερα, μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 11 Απριλίου. Κατά τις δύο διαρρήξεις, κλάπηκαν από το κατάστημα τέσσερα ποδήλατα, συνολικής αξίας, πέραν των €2,000.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE