ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση νεαρός για κλοπές ποδηλάτων - Από το ίδιο κατάστημα σε διάστημα 1 εβδομάδας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση νεαρός για κλοπές ποδηλάτων - Από το ίδιο κατάστημα σε διάστημα 1 εβδομάδας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (20/04) διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 18χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτηρίου και κλοπής.

Ο 18χρονος συνελήφθη χθες Κυριακή (19/04), με δικαστικό ένταλμα, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με δύο υποθέσεις διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στο ίδιο κατάστημα πώλησης ποδηλάτων, στη Λεμεσό. Η πρώτη υπόθεση διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 5 Απριλίου 2020 και η δεύτερη λίγες μέρες αργότερα, μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 11 Απριλίου. Κατά τις δύο διαρρήξεις, κλάπηκαν από το κατάστημα τέσσερα ποδήλατα, συνολικής αξίας, πέραν των €2,000.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.