ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση νεαρός για κλοπές ποδηλάτων - Από το ίδιο κατάστημα σε διάστημα 1 εβδομάδας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση νεαρός για κλοπές ποδηλάτων - Από το ίδιο κατάστημα σε διάστημα 1 εβδομάδας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (20/04) διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 18χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτηρίου και κλοπής.

Ο 18χρονος συνελήφθη χθες Κυριακή (19/04), με δικαστικό ένταλμα, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με δύο υποθέσεις διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στο ίδιο κατάστημα πώλησης ποδηλάτων, στη Λεμεσό. Η πρώτη υπόθεση διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 5 Απριλίου 2020 και η δεύτερη λίγες μέρες αργότερα, μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 11 Απριλίου. Κατά τις δύο διαρρήξεις, κλάπηκαν από το κατάστημα τέσσερα ποδήλατα, συνολικής αξίας, πέραν των €2,000.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE