Καρφιά για το ποσοστό των κρουσμάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καρφιά για το ποσοστό των κρουσμάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θετικές είναι οι ελπίδες της προέδρου του Κινήματος Αλληλεγγύη και μέλος των ‘Γιατρών του Κόσμου, Ελένης Θεοχάρους όσον αφορά τον κορωνοϊό.

Σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η κ. Θεοχάρους τονίζει πως 800 κρούσματα σε μια χώρα των 800.000 ατόμων αντιστοιχεί σε ποσοστό της τάξεως του 0.1%.

Μετά από αυτό η κ. Θεοχάρους αναφέρει στην ανάρτηση της πως οι εκτιμήσεις για το 13-16% θετικούς ήταν λάθος και προσθέτει επίσης πως μέχρι την Πέμπτη θα έχουμε 0 κρούσματα.

Δείτε την ανάρτηση της:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.