Πλάνο για επιστροφή στα γήπεδα στις 9 Μαΐου – Η πρώτη χώρα που θα παίξει ξανά μπάλα

Πλάνο για επιστροφή στα γήπεδα στις 9 Μαΐου – Η πρώτη χώρα που θα παίξει ξανά μπάλα

Με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών της Κυβέρνησης και αναμένοντας την απάντηση του Υπουργείου Υγείας, η Bundesliga θα γίνει το πρώτο πρωτάθλημα που θα παίξει ξανά μπάλα μετά την αναβολή της πανδημίας!

Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος έχει θεσπιστεί πλάνο με το οποίο το πρωτάθλημα κάνει ξανά σέντρα στις 9 Μαΐου, εννοείται δίχως κόσμο στις εξέδρες για όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι ομάδες της Bundesliga εδώ και λίγες ημέρες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, τις οποίες πραγματοποιούν με αποστάσεις και μέτρα ασφαλείας και φαίνεται ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα μπουν ξανά στο γήπεδο.

Η πλειοψηφία των μελών της Κυβέρνησης φαίνεται πως έχει δώσει το ok, ωστόσο, το πλάνο θα πρέπει να πάρει την έγκριση και του Υπουργείου Υγείας για να γίνει 100% σίγουρη η ημερομηνία επανέναρξης και ν’ ανακοινωθεί επίσημα.

gazzetta.gr

The post Πλάνο για επιστροφή στα γήπεδα στις 9 Μαΐου – Η πρώτη χώρα που θα παίξει ξανά μπάλα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE