ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σήμανε Συναγερμός - Τουλάχιστον 150 νέα κρούσματα σε δομή μεταναστών

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σήμανε Συναγερμός - Τουλάχιστον 150 νέα κρούσματα σε δομή μεταναστών

Τουλάχιστον 150 άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό σε δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στο Κρανίδι. Στην περιοχή μεταβαίνουν οι κ. Τσιόδρας και Χαρδαλιάς.

Η εν λόγω εξέλιξη έθεσε σε συναγερμό τις Ελληνικές αρχές.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα.
«Έχουμε 150 κρούσματα στο Κρανίδι. Φεύγω, πηγαίνω εκεί τώρα. Όλα θα ανοίξουν στην ώρα τους» φέρεται να δήλωσε ο ίδιος, λίγο αργότερα, στο πλαίσιο επαφών που είχε με τον πρόεδρο των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Ανδρέα Μαρτζάκλη.

Τόσο ο κ. Χαρδαλιάς, όσο και ο κ. Τσιόδρας ενημέρωσαν ότι θα μεταβούν άμεσα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (19/04) ενημερώθηκαν οι αρχές για έγκυο γυναίκα με καταγωγή από τη Σομαλια, της οποίας το τεστ βρέθηκε θετικό στον ιό. Η εν λόγω γυναίκα φιλοξενούταν σε ξενοδοχείο της περιοχής που λειτουργεί ως δομή μεταναστών.

Το ξενοδοχείο στο Κρανίδι έχει τεθεί σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, για προληπτικούς λόγους μετά από θετικό κρούσμα σε εργαζόμενη καθαρίστρια η όμως δεν προσήλθε για εργασία τις τελευταίες 12 ημέρες.

Πέραν των μεταναστών και των προσφύγων, σε τεστ υποβλήθηκαν και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας του Κρανιδίου, όπως και οι υπάλληλοι του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top