Υποβλήθηκαν σε τεστ όλοι οι εργαζόμενοι ΚΕΔΙΦΑΠ μετά το περιστατικό κορωνοϊού

Υποβλήθηκαν σε τεστ όλοι οι εργαζόμενοι ΚΕΔΙΦΑΠ μετά το περιστατικό κορωνοϊού

Η Φαρμακαποθήκη ΚΕΔΙΦΑΠ μετά τον εντοπισμό θετικού περιστατικού κορωνοϊού με γραπτή ανακοίνωση αναφέρει πως έχει λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

Συγκεκριμένα σημειώνει πως με  αίσθημα ευθύνης και μετά από ενημέρωση που έλαβαν ότι υπάλληλος της εταιρείας τους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από ιχνηλάτηση επαφών συγγενικού του προσώπου, ότι ήδη όλο το προσωπικό της εταιρείας τους παρουσιάστηκε σε ιδιωτικό χημείο και έχει προβεί στις απαιτούμενες εξετάσεις. 

Επισημαίνει ότι στα πλαίσια των μέτρων, τα οποία η εταιρεία λαμβάνει για πρόληψη και αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι χώροι της εταιρείας έχουν ήδη απολυμανθεί από εξειδικευμένο συνεργείο. 

"Πιστοί στις αρχές μας για διασφάλιση, τόσο της υγείας των εργαζομένων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα, θα εφαρμόσουμε όλες τις οδηγίες που θα μας δοθούν", συμπληρώνει η ανακοίνωση.

"Ευχόμαστε σύντομα να ξεπεράσουμε αυτή τη νέα δοκιμασία που περνάμε", καταλήγει στην ανακοίνωση της η ΚΕΔΙΦΑΠ.

Σημειώνεται πως  το επιβεβαιωμένο κρούσμα εντοπίστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας για την εξέταση 20.000 επαγγελματιών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE