LIFESTYLE

Master Chef: Εκτός διαγωνισμού ο Γιώργος – Η στιγμή της αποχώρησης και η ανάρτηση του στο Instagram – VIDEO

Master Chef: Εκτός διαγωνισμού ο Γιώργος – Η στιγμή της αποχώρησης και η ανάρτηση του στο Instagram – VIDEO

Στο επεισόδιο του Master Chef της Δευτέρας (20/04), η κάρτα ασυλίας βρισκόταν στα χέρια της Μαρίας Μπέη, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας.

Η αίσθηση, που είχε όμως όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν η Κατερίνα Λένη τη χρησιμοποίησε για να σώσει τον Διονύση Πρώιο, ήταν εφιαλτική.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Ντέμη Γεωργίου με 4 και 3 ψήφους αντίστοιχα ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Μαρία Μπέη, λοιπόν, πήρε την απόφαση να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας και να σώσει την Ντέμη. Με αυτή της την απόφαση όμως, έστειλε στη δοκιμασία αποχώρησης τον Κώστα Νταλιάνη, ο οποίος ακολουθούσε στην ψηφοφορία με 2 αρνητικές ψήφους.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, λοιπόν, αποχώρησε από το MasterChef.

Ο ίδιος, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μέσω ενός βίντεο ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη και τα όμορφα μηνύματα σας. Η αγάπη που εισέπραξα από εσάς είναι τόσο πολύ που πραγματικά με συγκινεί. Σας εύχομαι να είστε καλά με τις οικογένειες σας αγαπημένοι και πάνω από όλα υγιείς» έγραψε ο Γιώργος.

Ο ίδιος στο βίντεο που δημοσίευσε ακούγεται να λέει: «Γεια σας παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη. Και πραγματικά μου δείχνετε αγάπη και συμπόνοια και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. Υπήρχαν αρκετά μηνύματα που πραγματικά με συγκίνησαν. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο για μένα, που φαίνομαι αληθινός, που φαίνομαι ο Γιώργος. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εκεί και με υποστηρίζετε».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top