Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης εξετάσθηκαν οι περαιτέρω κινήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. Παράλληλα, συζητήθηκε, επίσης, η πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ο κ. Νεοφύτου ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για την παροχή εκπαιδευτικού υλικού από το Υπουργείο Παιδείας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Παράλληλα, οι κ. Μητσοτάκης και Νεοφύτου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για την ατζέντα των Συνόδων Κορυφής του ΕΛΚ και της ΕΕ που θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως την προσεχή Πέμπτη.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




