ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκάθαρη η UEFA: «Ολοκληρώστε τις διοργανώσεις»

Ξεκάθαρη η UEFA: «Ολοκληρώστε τις διοργανώσεις»

Η UEFA εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τους Γενικούς Γραμματείς των 55 Ομοσπονδιών μελών της:

“H UEFA συνάντησε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης τις 55 Ομοσπονδίες μέλη της. Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έγινε ενημέρωση των επιλογών που εξετάζουν οι επιτροπές εργασίες της UEFΑ που συστάθηκαν στα μέσα Μαρτίου.

Παρουσιάστηκαν αρκετές ημερολογιακές επιλογές σε σχέση με τις διοργανώσεις, τόσο των Εθνικών Ομάδων όσο και των Συλλόγων.

Συζητήθηκε επίσης η χρηματοδότηση των Ομοσπονδιών από το πρόγραμμα Χατ Τρικ της UEFA. Οι χρηματοδοτήσεις θα συνεχιστούν κανονικά, όπως είχαν προγραμματιστεί.

Έγινε από πλευράς UEFA ισχυρή σύσταση προς τις Ομοσπονδίες για να ολοκληρώσουν τις διοργανώσεις τους Α΄ Κατηγορίας καθώς και τις διοργανώσεις Κυπέλλου.

Κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις θα εξεταστούν, όταν ξεκαθαρίσει για το τι θα ισχύει για τη συμμετοχή των ομάδων στις διοργανώσεις της UEFA, στην περίπτωση διοργανώσεων που θα διακοπούν.

Οποιεσδήποτε τελικές αποφάσεις ληφθούν για τα πιο πάνω θέματα, θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Πέμπτη μετά τη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA”.

The post Ξεκάθαρη η UEFA: «Ολοκληρώστε τις διοργανώσεις» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top