Διαδικτυακή εμπορική έκθεση με τη συμμετοχή 129 επιχειρήσεων από Κίνα και Βιετνάμ

Διαδικτυακή εμπορική έκθεση με τη συμμετοχή 129 επιχειρήσεων από Κίνα και Βιετνάμ

Μία διαδικτυακή εμπορική έκθεση με τη συμμετοχή 129 επιχειρήσεων από την Κίνα και το Βιετνάμ, πραγματοποιείται από την Τρίτη (21/4), σύμφωνα με το υπουργείο Εμπορίου στην Αυτόνομη Περιοχή Γκουανσί Ζουάνγκ που βρίσκεται στα νότια της Κίνας.

Στην τριήμερη διαδικτυακή έκθεση παρουσιάζονται περισσότερα από 70 είδη προϊόντων. Μεταξύ αυτών, ξηροί καρποί, φρούτα, θαλασσινά και αναψυκτικά. Επιχειρήσεις από τις δύο χώρες έχουν πρόθεση να αγοράσουν προϊόντα αξίας 610 εκατομμυρίων γουάν (περίπου 86,09 εκατομμυρίων δολαρίων).

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE