Διαδικτυακή εμπορική έκθεση με τη συμμετοχή 129 επιχειρήσεων από Κίνα και Βιετνάμ

Διαδικτυακή εμπορική έκθεση με τη συμμετοχή 129 επιχειρήσεων από Κίνα και Βιετνάμ

Μία διαδικτυακή εμπορική έκθεση με τη συμμετοχή 129 επιχειρήσεων από την Κίνα και το Βιετνάμ, πραγματοποιείται από την Τρίτη (21/4), σύμφωνα με το υπουργείο Εμπορίου στην Αυτόνομη Περιοχή Γκουανσί Ζουάνγκ που βρίσκεται στα νότια της Κίνας.

Στην τριήμερη διαδικτυακή έκθεση παρουσιάζονται περισσότερα από 70 είδη προϊόντων. Μεταξύ αυτών, ξηροί καρποί, φρούτα, θαλασσινά και αναψυκτικά. Επιχειρήσεις από τις δύο χώρες έχουν πρόθεση να αγοράσουν προϊόντα αξίας 610 εκατομμυρίων γουάν (περίπου 86,09 εκατομμυρίων δολαρίων).

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE