ΠΑΡΑ-THEMA

ΠΑΡΑ-THEMA: Εσείς θα τρώγατε αυτό το κοτόπουλο; -Άθλια η κατάσταση για Κύπριους φοιτητές σε καραντίνα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΑ-THEMA: Εσείς θα τρώγατε αυτό το κοτόπουλο; -Άθλια η κατάσταση για Κύπριους φοιτητές σε καραντίνα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έχουμε σημειώσει επανειλημμένα ότι οι χώροι απομόνωσης και φιλοξενίας συμπολιτών μας που έρχονται από το εξωτερικό εν μέσω πανδημίας, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Ξενοδοχεία και άλλοι χώροι που επιστρατεύτηκαν την υστάτη γι΄ αυτό τον σκοπό, δεν μπορούσαν να έχουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Ωστόσο, υπάρχουν και καταστάσεις που εκφεύγουν αυτής της λογικής… Χώροι πραγματικά ακάθαρτοι με άθλιες συνθήκες υγιεινής. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις το φαγητό είναι άψητο.

Δείτε στην φωτογραφία, λοιπόν, τι επιχείρησαν να ταΐσουν φοιτητές που επέστρεψαν την περασμένη εβδομάδα από το εξωτερικό:

Άψητο κοτόπουλο. Σερβιρίστηκε στο αίμα του, λες και πρόκειται για βοδινό μπέργκερ. Εσείς κύριοι θα το τρώγατε; Ασφαλώς όχι.

Το δεχόμαστε ότι η κυβέρνηση τον Μάρτιο δεν ήταν έτοιμη για τον επαναπατρισμό συμπολιτών μας που έμειναν ξεκομμένοι στο εξωτερικό. Αλλά να έχει περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και οι συνθήκες σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι τόσο άθλιες;

Αυτό δείχνει και πώς αντιμετωπίζονται οι πολίτες αυτού του κράτους σε κάποιες περιπτώσεις. Δείχνουν και πόσο ψηλά μας έχουν.

 Πιο κάτω παρουσιάζουμε εικόνες που εξασφαλίσαμε από άλλο ξενοδοχείο και δημοσιεύσαμε προ ημερών:

*Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου

 Βέβαια, υπάρχει και η άλλη όψη. Όσων τους έλαχε καλή φιλοξενία. Παρουσιάζουμε ενδεικτικά μήνυμα από αναγνώστρια μας που δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένη με τις συνθήκες:

Καλησπέρα, είμαστε φοιτητές οι οποίοι ήρθαμε απο το Ηνωμένο Βασίλειο στις 17 Απριλίου, και με την παρούσα κατάσταση κάνουμε καραντίνα σε ξενοδοχείο στην Λεμεσό, στα δωμάτια 618, 619, 620 , 614 , 604 , 606 και 608. Αυτή είναι η απάντηση μας στα αρνητικά σχόλια που έχει πάρει το ξενοδοχείο, τα οποία το παρομοιάζουν με 'καταγώγιο΄
Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την διαμονή μας εδώ. Όλα τα δωμάτια ήταν πεντακάθαρα απο την μέρα
που ήρθαμε, τα σεντόνια μας μύριζαν πολύ ωραία, έχουμε όλοι μπαλκόνια τα οποία βλέπουν την θάλασσα και καινούργιες τηλεοράσεις. Μας έχουν δωθεί σακούλες με ότιδηποτε χρειαστούμε, καθαριστικά για τα μπάνια, οδοντόβουρτσες, αποσμητικά, οπότε ακόμη και παράπονο να είχαμε με την καθαριότητα του ξενοδοχίου θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε τα δωμάτια μας μόνοι μας όπως εξάλλου θα κάναμε στις εστίες μας. Το φαγητό
κάθε μέρα φαίνεται πως φτιάχνεται με αγάπη αφού πάντα είναι νόστιμο , σε μεγάλες ποσότητες και ακόμη καλύπτει χορτοφαγικές επιθυμίες. Έχουμε αύθονα φρούτα, κεικ, χυμούς και γαλατάκια. Το προσωπικό είναι απίστευτα ευγενικό,
πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να μας προσφέρει ότι χρειαστούμε, σε όποιαδηποτε ώρα της μέρας. Νοιάζονται για εμάς και περνάνε συχνά απο τα δωμάτια μας για να βεβαιωθούν πως είμαστε ευχαριστημένοι και δεν μας λείπει τίποτα. Ότι χρειαστήκαμε από κρέμες για έντομα, εώς ζεστή σοκολάτα τα είχαμε όποτε τα ζητήσαμε. Είναι ένας χώρος που μας κάνει να νοιώθουμε ασφαλείς και οτι περιτρυγιριζόμαστε απο γλυκά άτομα που είναι εδώ όλη την μερα για να μας κάνουν παρέα και να μας εξυπηρετήσουν. Στην τελική ήρθαμε εδώ για καραντίνα δύο βδομάδες εν καιρώ πανδημίας και όχι για διακοπές, όπως κάποιοι φαίνεται να νομίζουν. Ας είμαστε πιο ευγενικοί, ας εκτιμήσουμε πως έχουμε επαναπατριστεί ενώ χιλιάδες συμφοιτητές μας ακόμη περιμένουν και ας μάθουμε να εκτιμούμε περισσότερο. Ευχαριστούμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top