ΚΕΒΕ: Ζητά σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό δωρεάν εξετάσεων εργαζομένων από τον Υπ.Υγείας

ΚΕΒΕ: Ζητά σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό δωρεάν εξετάσεων εργαζομένων από τον Υπ.Υγείας

To KEBE ζητά από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου την έγκριση σημαντικά μεγαλύτερου αριθμού εξετάσεων Covid-19 σε εργαζόμενους στην εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς εξαντλήθηκε ο αριθμός των 20.000, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων του κλάδου δεν έχει εξεταστεί.

Σε επιστολή προς τον κ. Ιωάννου, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, το ΚΕΒΕ υπενθυμίζει πως με βάση το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας όλοι οι εργαζόμενοι στην εφοδιαστική αλυσίδα θα πρέπει μέχρι τις 28 Απριλίου 2020 να έχουν υποβληθεί σε τεστ Covid 19.
 
Ωστόσο, το Επιμελητήριο σημειώνει πως έρευνα που διεξήγαγε μεταξύ των εταιρειών μελών του, που εμπλέκονται στην εφοδιαστική αλυσίδα, καταδεικνύει ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των εργοδοτουμένων δεν έχει ακόμα ελεγχθεί, διότι όπως το πληροφόρησαν τα μέλη του, αλλά και τα εργαστήρια που ασχολούνται με το θέμα, έχει ήδη εξαντληθεί ο αριθμός των δωρεάν εξετάσεων που παραχώρησε το Υπουργείο για τον ειδικό αυτό κλάδο της οικονομίας.
 
«Σύμφωνα με τα πιο πάνω δεδομένα, παρακαλούμε όπως εγκρίνετε σημαντικότερα μεγαλύτερο αριθμό δωρεάν εξετάσεων για την συγκεκριμένη αυτή κατηγορία εργοδοτουμένων και όπως επίσης παρατείνετε την τελική ημερομηνία με βάση την οποία όλοι πρέπει να έχουν εξεταστεί, για τουλάχιστον  ακόμα μια εβδομάδα», αναφέρει το ΚΕΒΕ.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE