Δήλωση «φωτιά» από διαγωνιζόμενο «Στο Master Chef υπήρχε φλερτ και πέρασαν κάποιοι καλά- Δημιουργήθηκαν 3-4 ζευγάρια»

Δήλωση «φωτιά» από διαγωνιζόμενο «Στο Master Chef υπήρχε φλερτ και πέρασαν κάποιοι καλά- Δημιουργήθηκαν 3-4 ζευγάρια»

Ποιος παίκτης του «MasterChef» έκανε αυτές τις δηλώσεις; Μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής είχε προτάσεις αλλά δεν δούλεψε πουθενά και εξήγησε τον λόγο.

«Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει μετά το MasterChef. Ήταν όπως ήταν και πριν. Όταν βγήκα από το παιχνίδι είχα αρκετές προτάσεις και στην Αθήνα και εκτός Αθήνας. Δυστυχώς είχα θέματα με τα χαρτιά μου και όλο το καλοκαίρι πήγε χαμένο, δεν κατάφερα να δουλέψω πουθενά. Ήμουν τελείως παράνομος. Μικρός ήμουν πολύ χαμογελαστό παιδί. Αργότερα που κατάλαβα όλα αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου απογοητεύτηκα μόνο που έχασα το χαμόγελό μου. Η μοναξιά με έκανε να χάσω το χαμόγελό μου. Η μοναξιά μακριά από την οικογένειά μου. Έχω 20 χρόνια να δω τη μητέρα μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό.

Στο MasterChef υπήρχε φλερτ και πέρασαν κάποιοι καλά… Δεν είναι κακό και μπράβο τους. Δεν λέω ονόματα. Εκεί ήμουν, γίνεται να μην το ήξερα; Εγώ ο Χρήστος και ο Παντελής ούτε που ασχοληθήκαμε με αυτό το κομμάτι, ούτε που μας ένοιαζε. Δημιουργήθηκαν 3-4 ζευγάρια» αποκάλυψε ο Ζαχίρ στην κάμερα του «Happy Day».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE