ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για τον Σωτήρη- Δεν έχει δώσει σημεία ζωής το τελευταίο 24ωρο- Νέα φωτογραφία στη δημοσιότητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για τον Σωτήρη- Δεν έχει δώσει σημεία ζωής το τελευταίο 24ωρο- Νέα φωτογραφία στη δημοσιότητα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία νέα, πιο πρόσφατη φωτογραφία του 40χρονου Σωτήρη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 22 Απριλίου (Τετάρτη). Σκοπός και στόχος να αντλήσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από τις 22/4/2020, από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, ο Σωτήρης Ζορπάς, 40 χρονών.

Ο 40χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75 μ. περίπου, εύσωμος, με ξυρισμένο κεφάλι. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μαύρη φανέλα με κοντο μανίκι, παντελόνι μήκους ¾ και στο κεφάλι φορούσε μαύρο μαντήλι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE