ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για τον Σωτήρη- Δεν έχει δώσει σημεία ζωής το τελευταίο 24ωρο- Νέα φωτογραφία στη δημοσιότητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για τον Σωτήρη- Δεν έχει δώσει σημεία ζωής το τελευταίο 24ωρο- Νέα φωτογραφία στη δημοσιότητα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία νέα, πιο πρόσφατη φωτογραφία του 40χρονου Σωτήρη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 22 Απριλίου (Τετάρτη). Σκοπός και στόχος να αντλήσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από τις 22/4/2020, από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, ο Σωτήρης Ζορπάς, 40 χρονών.

Ο 40χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75 μ. περίπου, εύσωμος, με ξυρισμένο κεφάλι. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μαύρη φανέλα με κοντο μανίκι, παντελόνι μήκους ¾ και στο κεφάλι φορούσε μαύρο μαντήλι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE