ΚΥΠΡΟΣ: Πέθανε ο Αλέκος Μαρκίδης- ''Ενας σπουδαίος νομικός, ένα κόσμημα'

ΚΥΠΡΟΣ: Πέθανε ο Αλέκος Μαρκίδης- ''Ενας σπουδαίος νομικός, ένα κόσμημα'

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών άφησε την Πέμπτη 23/4 ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας Αλέκος Μαρκίδης.

Tην δυσάρεστη είδηση ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter o καλός του φίλος και έγκριτος νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης.

«Έφυγε» πριν λίγο ο Αλέκος Μαρκιδης. Ένας σπουδαίος νομικός. Ένα κόσμημα για το Δικηγορικό επάγγελμα. Για όσους τον ήξεραν καλά ένας άνθρωπος με σπάνιες, για τις μέρες μας, αρχές. «Καλό ταξίδι» Αλεκο. Σε ευχαριστώ που με τίμησες με τη φιλία σου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE