125 θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα, 2463 τα συνολικά κρούσματα

125 θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα, 2463 τα συνολικά κρούσματα

Στους 125 έχει φτάσει ο αριθμός των θανάτων από κορωνοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη 23/4  το Υπουργείο Υγείας της χώρας. 


Σήμερα ανακοινώθηκαν 55 νέα κρούσματα κορωνοϊού ενώ τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται πλέον στα 2463. 57 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ ενώ 52 παραμένουν διασωληνωμένοι. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις έχουν ελεγχθεί 59.241 κλινικά δείγματα.

Σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα, τα περισσότερα κρούσματα έχουν εντοπιστεί σε υγειονομικές δομές και υπογράμμισε ότι εκεί δίνεται ιδιαίτερη έμφαση από τις Αρχές του Υπουργείου. Σημειώνεται ότι σήμερα εντοπίστηκαν 29 κρούσματα σε κλινική στο Περιστέρι.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE