Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz- Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η παίκτρια του Power Of Love

Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz- Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η παίκτρια του Power Of Love

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η πρώην παίκτρια του Power of Love, Ευα Καλτσή.

Η μελαχρινή καλλονή από τα Τρίκαλα, εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στην Κύπρο όπου και ζει με τον σύντροφό της Πάνο Δημητρίου.

To βράδυ της Πέμπτης 23/4 μάλιστα, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Την αποκάλυψη έκανε ο σύντροφος της Ευαγγελίας Καλτσή ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με τον ίδιο να ποζάρει χαμογελαστός μπροστά στην ευτυχισμένη μανούλα με τον νεογέννητο γιο τους.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE