Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz- Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η παίκτρια του Power Of Love

Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz- Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η παίκτρια του Power Of Love

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η πρώην παίκτρια του Power of Love, Ευα Καλτσή.

Η μελαχρινή καλλονή από τα Τρίκαλα, εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στην Κύπρο όπου και ζει με τον σύντροφό της Πάνο Δημητρίου.

To βράδυ της Πέμπτης 23/4 μάλιστα, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Την αποκάλυψη έκανε ο σύντροφος της Ευαγγελίας Καλτσή ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με τον ίδιο να ποζάρει χαμογελαστός μπροστά στην ευτυχισμένη μανούλα με τον νεογέννητο γιο τους.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE