Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz- Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η παίκτρια του Power Of Love

Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz- Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η παίκτρια του Power Of Love

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η πρώην παίκτρια του Power of Love, Ευα Καλτσή.

Η μελαχρινή καλλονή από τα Τρίκαλα, εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στην Κύπρο όπου και ζει με τον σύντροφό της Πάνο Δημητρίου.

To βράδυ της Πέμπτης 23/4 μάλιστα, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Την αποκάλυψη έκανε ο σύντροφος της Ευαγγελίας Καλτσή ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με τον ίδιο να ποζάρει χαμογελαστός μπροστά στην ευτυχισμένη μανούλα με τον νεογέννητο γιο τους.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE